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5 Kommentare

Kommentar von: Bolli [Besucher]

Was lange dauert, wird endlich gut!

Ich kann einen Kommentar lassen, in der Zwischenzeit hast Du allerdings fleissig gekocht….

Lecker, das hätte ich jetzt gerne!!!

20.10.2007 @ 20:21
Kommentar von: Gloria [Besucher]

I like so your recipes and your blogs, desafortunately I don’t speak Deutch but I love this site, I enjoy the pictures so. Gloria

21.10.2007 @ 16:13
Kommentar von: nysa [Besucher]

oh ..kannst du mir ein grooooßes stück rübermailen????

22.10.2007 @ 00:29
Kommentar von: Petra [Besucher]

Thank you Gloria for your comment. If there is a recipe you would like to cook please let me know I will try to translate it for you. Best wishes

22.10.2007 @ 19:51
Kommentar von: Gloria [Besucher]

Petra, you are so nice, if you can, yes please I want the kuchen’s recipe, I will be happy. You may send to my email, gloriadelpilar_1994@yahoo.com and if you want sometimes come to my blog to visit. www.canelakitchen.blogspot.com I love your blog!!
Gloria

22.10.2007 @ 23:50


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